Nijemac preuzima posao Ancelottiju?

Heynckesov agent: Jupp sigurno neće odbiti Real

A. Haznadarević

Iako je još tokom sezone objavljeno da Bayen na svoju klupu dovodi Pepa Guardiolu, euforiju je uspio u potpunosti ugasiti genijalni trener Jupp Heynckes.

Doveo je ovaj iskusni stručnjak Bavarce pred vrata sve tri titule, a onda se u priču uključio i madridski Real, kojeg navijači vide kao idealnog nasljednika Josea Mourinha, rame uz rame sa Carlom Ancelottijem.

"Jupp bi bio sretan i spreman vratiti se u Real. Kad bi ga predsjednik Reala Florentino Perez pozvao, Jupp bi sigurno prihvatio ponudu. U ovom je trenutku sigurno tek da Jupp odlazi iz Bundeslige. A hoće li završiti u Realu, odlučit će Perez", poručio je Heynckesov agent, jasno ponudivši svog klijenta predsjedniku kraljevskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.