"Bayern još nije poslao službenu ponudu"

Klopp: Budućnost Lewandowskog će uskoro biti poznata

A. Haznadarević

Dugo već traje saga oko transfera sjajnog napadača Borussije Dortmund, a sada je i sam trener Milionera Jurgen Klopp istakao kako će se sve jako brzo znati.

"Još uvijek nismo primili službenu ponudu od Bayerna, još uvijek očekujem da će Robert igrati za Dortmund i iduće sezone. Potrudit ćemo se da se sve špekulacije okončaju u narednih nekoliko dona", istakao je trener viceprvaka Evrope.

"Neću se ljutiti na njega šta god da bude. Gledam ovo s profesionalne strane. Vidjet ćemo šta će se dogodoiti, sve je moguće", poručio je Klopp.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.