Poslije osvajanje titule u Ligi RS

Skupština Mladosti odlučuje o Premijer ligi

A. Beganović

Momčad Mladosti iz Velike Obarske izborila je na terenu plasman u Premijer ligu, ali u ovom klubu još uvijek nisu odlučili da li će zaigrati u nogometnoj eliti naše zemlje, ili će to prepustiti nekom drugom klubu iz Prve lige RS.

Uprava tima iz predgrađa Bijeljine će konačnu odluku po ovom pitanju da donese u nedjelju na sjednici Skupštine FK Mladost.

"Najveći problem za ulazak u viši rang  je to što na našem stadionu imamo tribinu sa 500 sjedećih mjesta, a potrebno je 3.000. Razgovarali smo sa ljudima iz Radnika i oni su spremni da nam ustupe svoj stadion", rekao je predsjednik Borko Blagojević.

U nedjelju će pasti konačna odluka o tome da li će Mladost među premijerligaše ili će ostati u Prvoj ligi RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.