Mladi golman napustio Željezničar

Semir Bukvić se priključio treninzima Travnika

Dino Kurbegović

Nogometaši Travnika pod palicom novog trenera Edina Prljače pripremaju se pred početak Premijer lige u kojem će po svemu sudeći imati ponovo jedan cilj, a to je opstanak u drušvu najboljih ekipa u našoj državi. 

Klub su već napustili Deni Simeunović, Nebojša Popović, Nedo Turković i Anel Pjanić, dok je ugovor istekao stoperu Aladinu Isakoviću sa kojim se pregovara oko produženja saradnje.

Kada su u pitanju pojačanja na treninzima se može vidjeti bivši golman Željezničara i bivši mladi reprezentativac Semir Bukvić kojem je istekao ugovor sa Željezničarom, te se priključio pripremama kluba s Pirote, a njegov eventualni ostanak trebao bi se znati u roku od par dana. Osim Bukvića sa ekipom trenira i prvotimac Iskre Haris Seferović, te još nekoliko neafirmisanih mladih nogometaša i šest juniora koji će se pokušati kroz treninge nametnuti stručnom štabu.

Kako je istakao novi trener vezira Edin Prljača potrebna su mu pojačanja u svim linijama, tako da možemo očekivati dolazak novih igrača u narednim danima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.