Pišu otočki mediji

Real za Balea nudi Higuaina, Coentraa i dosta novca

Adnan Beganović

Sjajni velški fudbaler, Gareth Bale, nalazi se na meti mnogobrojnih klubova, a izgleda da je za njegovim uslugama najviše zainteresovan Real Madrid.

Real Madrid u svojim redovima želi vidjeti fudbalera Tottenhama i čelnici ovog kluba učinit će sve da ga dovedu na Santiago Bernabeu.

Navodno je Real već razgovorao sa čelnicima Tottenhama, a večeras sa Otoka dolaze informacije koje kažu da su iz Madrida za velškog reprezentativca londonskoj momčadi ponudili Gonzala Higuaina, Fabija Coentraa i veliki novčani iznos, koji je za sada tajna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.