Roque najvjerovatnije novi "Kralj"

Santa Cruz na meti Reala

Adnan Beganović

Roque Santa Cruz, sjajni napadač Blackburna na meti je madridskog Reala, i po svemu sudeći "Kraljevi" će učiniti sve da ovog napadača dovedu u svoje redove već u januaru.

Menađer Blackburna, Sam Alardyce, najvjerovatnij će ostati bez Santa Cruza koji je jedan od važnijih fudbalera Blackburna.

Zanimanje za Santa Cruza najprije je pokazao Manchester City, ali sada se u igru oko dovođenja Santa Cruza upleo i "veliki" Real.

Kako prenose otočki mediji Real je ponudio Blackburnu čak 18 miliona funti za ovog napadača, a i sam Santa Cruz je izrazio želju da obuće dres "Kraljeva".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.