Zenit nudi 70 miliona eura za Dortmundove zvijezde

Midhat Šljivak

Ruski Zenit iz St. Petersburga nema namjeru stati sa dovođenjem zvijezda u svoj tim. 

Poljski porotal Futbol.pt, donio je informaciju kako je ovaj tim spreman poslati ponudu Borussiji iz Dormunda za Roberta Lewandowskog i Nevena Subotića, a spominje se cifra od nevjerovatnih 70 miliona eura.

Primarni interes je poljski reprezentativac Lewandowski, koji je prošle sezone terorisao golmane u Bundesligi i Ligi prvaka, a Subotić bi bio doveden kako bi se Poljak lakše prilagodio životu u Rusiji.

Poljak je već ranije pokazivao interes za odlaskom iz Dortmunda, a interes za njegove usluge su pokazali Bayern,  Chelsea i Real Madrid.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.