Kraj saradnje Mijatovića i Reala

Mijatović pred otkazom u Realu

Adnan Beganović

Predrag Mijatović, sportski direktor Reala, preživljava teške trenutke u klubu. Španjolski mediji prenose da je uprava izgubila strpljenje i da se Mijatoviću sprema otkaz.

Predrag Mijatović najvjerovatnije broji posljednje dane na funkciji sportskog direktora slavnog španjolskog kluba. Jedini koji daje podršku Mijatoviću je aktualni predsjednik "kraljeva", Ramon Calderon, jer je u Mijatoviću uvjek imao odanog saradnika.

Međutim, španjolski mediji tvrde da će i Calderon okrenuti leđa Mijatoviću ukoliko od toga bude zavisio njegov ostanak na čelu Reala. Posebno razočarenje među članovima uprave Reala vlada radi neispunjenja obećanja o dovođenju u Real velikih igračkih imena (Fabregas, Kaka, Ronaldo) za šta glavnu krivnju članovi uprave Reala prebacuju na Mijatovića.

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.