Red Dragonsi razočarani

Poruka za igrače Zvijezde: "Budite dostojni svetog dresa"

Edmir Škorić

Dva poraza na otvaranju nove sezone svakako nisu očekivali navijači NK Zvijezda - Gradačac. 

Popularni Red Dragonsi očito su razočarani rezultatima u duelima sa Željezničarom u Gradačcu i Radnikom u Bijeljini. Oba puta je njihov tim poražen sa minimalnih 1:0.

Ipak, ono što navijači očekuju od svojih ljubimaca jeste borbenost i zalaganje za dres koji nose. Tako je uoči utakmice sa Zrinjskim u trećem kolu BHT Premijer lige okačen transparent na tribini na kojem je ispisano: "Budite dostojni dresa svetog".

Osim toga, navijači su organizovano krenuli jučer na trening u poslijepodnevnim satima, no tamo nisu zatekli nikoga... Ostaje im nada da će njihova poruka biti ozbiljno shvaćena od strane igrača, te da će već za vikend osvojiti prve bodove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.