Mile Milanović trener Mladosti

"Iskustvo je Olimpicova prednost"

Adnan Beganović

Novi premijerligaš Mladost je u prva tri kola upisao tri neodlučna rezultata, a u klubu iz Velike Obarske kažu da ne bi imali ništa protiv kad bi se i sa gostovanja kod Olimpica vratili sa još jednim remijem.

"Ovo će za nas biti možda i najteži protivnik u dosadašnjem toku sezone. Olimpic je poznat kao neugodna momčad, koja može da odigra na rezultat. S druge strane naša prednost je to što mi u ovaj susret ulazimo rasterećeni i pokušaćemo da pariramo domaćinu, koji je favorit", rekao je trener Mladosti Mile Milanović i dodao:

"Mi ni u jednoj utakmici ne možemo da izgubimo, već možemo samo da dobijemo. Olimpic je ekipa koja je mnogo iskusnija od nas i tu su u prednosti, ali mi ćemo velikom borbenošću pokušati da nadoknadimo neiskustvo i da pokušamo uzeti bar jedan bod", zaključio je Milanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.