Velika podrška za Zeničane

Čelik će protiv Sarajeva bodriti više od 400 Robijaša

Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra na stadionu Koševo igraju derbi susret petog kola Premijer lige BiH protiv domaćina sa Koševa.

Susreti između Čelika i Sarajeva uvijek su plijenili pažnju velikog broja navijača oba tima. Sutra se očekuje sjajna atmosfera uz dobro ispunjenje tribine koševskog stadiona.

Iako nisu dobro startovali u prvenstvu, ekipa trenera Vlade Jagodića sutra će imati veliku podršku u Sarajevu.

Kako smo saznali od rukovodstva Čelika, najavljeno je više od 400 navijača iz Zenice. Robijaši će sutra put Koševa krenuti autobusima, kombijima, te privatnim automobilima uz veliku policijsku pratnju.

Naravno, kao što je slučaj posljednjih nekoliko sezona, ulaz za sve navijače je besplatan, odnosno na bazi reciprociteta, tako da će i navijači Sarajeva u drugom dijelu sezone na Bilinom polju imati slobodan ulaz.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ne sumnjamo sutra da će utakmica proći u fer i sportskom navijanju, bez incidenata jer u posljednjih nekoliko godina kada su u pitanju utakmice između Sarajeva i Čelika, takve pojave su strana riječ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.