Banjolučani optimisti pred Mladost

Subić: U Bijeljinu po pobjedu

Borac je odlično otvorio sezonu, a utakmica protiv Mladosti bit će samo jedna u nizu onih u kojima će nekadašnji prvak upisati pozitivan rezultat, smatraju na Gradskom stadionu. Dragan Jović neće moći da računa na Žarića zbog crvenog kartona i na Radulovića koji ima tri žuta kartona. 

"Mladost se u dosadašnjem toku sezone pokazala kao neugodan protivnik i očekuje nas u Bijeljini težak zadatak. Ekipa je u odličnoj formi i siguran sam da ćemo i na ovom gostovanju doći do dobrog rezultata", optimist je trener Dragan Jović.

Svi igrači su optimisti pred Mladost, a trener Jović nije krio proteklih ndana da vjeruje onim mladim igračima  Kondiću, Runiću i Subiću.

"Mladost je za nas velika nepoznanica, ali ako je suditi po njihovim rezultatima u dosadašnjem toku sezone, jasno je da se radi o tvrdom protivniku i neće biti lako. Respektujemo domaćina, ali mi u Bijeljinu idemo sa željom da pobjedimo", rekao je vezista Aleksandar Subić.

Mladi defanzivac Kondić se oporavio od povrede i bit će u kombinaciji za utakmicu protiv Mladosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.