U Mladosti još čekaju prvu pobjedu

Jevtić: Borac je favorit, ali ne predajemo se

Iako je na programu 5. kolo u taboru Mladosti još uvijek nisu osjetili slast pobjede u Premijer ligi BiH. Teško da će u tome uspjeti i u nedjelju, jer u goste im dolazi Borac, ohrabren pobjedom protiv Željezničara iz prošlog kola. 

"Svi parametri su na strani Borca i oni su favoriti pred ovu utakmicu. Ipak, mi se nećemo predati i pokušat ćemo da dođemo do što boljeg rezultata. Borac nam je sigurno i najteži protivnik u dosadašnjem toku sezone", rekao je prvotimac Mladosti, Miroslav Jevtić i dodao:

"U prve četiri utakmice smo stekli potrebno samopouzdanje i vjerujem da ćemo u ovom meču da pokažemo i najbolji partiju u Premijer ligi, te da ćemo na kraju ostvariti istorijsku pobjedu", poručio je nekadašnji fudbaler Borca , a sad Mladosti Miroslav Jevtić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.