Malkočević razočaran tuzlanskim špekulacijama

Sloboda nikome neće prodati utakmicu

„U nedjelju naveče demantovali smo sve zlobnike koji su govorili kako ćemo tobože prodati utakmicu Orašju, jer su im bodovi potrebni u borbi za opstanak“, rekao je Sakib Malkočević, trener Slobode koja je sa 1:0 slavila nad labudovima u 23. kolu Premijer lige BiH.

Malkočević je najavio kako njegov tim časno igra cijelim tokom prvenstva, te da su sve glasine o nećasnim radnjama na Tušnju uzaludne.
„Sloboda će do kraja igrati kao i do sada časno i pošteno. Svi oni koji žele da određenim pričama destabilizuju naš klub, koji iz dana u dan jača i vraća se na staze stare slave, neka znaju da to neće moći uraditi“, smatra Malkočević.
Gol odluke na utakmici postigao je reprezentativac Said Huseinović u 41. minutu, ali Malkočević i pored trijumfa opet nije zadvoljan izdanjem svojih izabranika.
„Pojedini igrači nisu zaslužili da nose dres Slobode. To prije svega mislim na Mešića i Sarajlića koji očito pokušavaju protestovati što su rezerve, pa kada ih sa klupe ubacim u igru, ne pružaju dovoljno. Imam lijek za njih, samo neka tako nastave“, kazao je Malkočević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti