Dallas je nadigrao "crvena krila"

NHL sezona

Prekinut niz Detroita

Detroit Red Wingsi imali su niz od šest pobjeda, ali su ih Dallas Starsi zaustavili. Nakon produžetka bodovi su ostali u Teksasu (5:4).

Imali su aktuelni prvaci priliku riješiti susret u svoju korist jer su vodili sa 3:1, aliu na kraju nisu izdržali, odnosno Starsi su se vratili i izborili produžetak.

Junak utakmice bio je Daley koji je na isteku druge minute dodatnog vremena pogodio za veliko slavlje.
Tampa Bay je nadigrao Los Angeles u gostima sa 3:1. Sve je bilo jasno početkom drugog perioda kada je na semaforu stajalo 3:0. Pogodili su Artjuhin, Recchi i Lecavalier, da bi počasni gol Kingsi postigli preko Harrolda i bilo je to sve što su uradili.

Rezultati
Dallas - Detroit 5:4 (p.), Los Angeles - Tampa Bay 1:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.