Mladost iskupljenje traži u Istočnom Sarajevu

Anel Ramić priželjkuje pobjedu nad Slavijom

Bodovi protiv gradskog rivala Radnika nisu ovjereni na domaćem terenu protiv Zrinjskog koji je potvrdio kvalitet i pokazao da nije slučajno u samom vrhu. 

Mladost iz Velike Obarske i dalje je na nezavidnom četrnaestom mjestu na tabeli sa 12 bodova, a svaki novi osvojen, posebno na gostujućim ternima zlata bi vrijedan bio za Jevrićev tim. Sutra je Mladost gost u Istočnom Sarajevu.

„Ne igra ni Slavija u dobroj formi, ali sigurno sa manjim pritiskom dočekuju današnji meč obzirom da imaju četiri boda viška u odnosu na nas i da su bliži sredini tabele,“ kaže vezni igrač Mladosti, Anel Ramić.

Mladost je podbacila u prošlom kolu, Zrinjski je ipak bio prejak. Slavija nije od timova iz vrha pa Ramić vjeruje da se može iznenaditi.

„Slavija je u padu forme, izgubili su u Trebinju, a potom i uvjerljivo na Otoci. Sigurno su poljuljani, svi se nadamo da ćemo to uspjeti iskoristiti i kući se vratiti sa bodovima. Igrat ćemo strpljivo i čekati našu šansu koja će se sigurno ukazati,“ dodao je Ramić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.