Mladost pred derbi začelja

Vasić: Svjesni smo koliko je važna današnja utakmica

Derbi začelja Premijer lige BiH danas će na Gradskom stadionu u Bijeljini igrati Mladost i Leotar.

Tim iz Velike Obarske jesenas je na Policama otkinuo bod, a obzirom na trenutno satanje na tabeli i ovog puta ima ulogu favorita, makar ni jedni ni drugi u posljednje vrijeme ne igraju dobro.

„Leotar dočekujemo u dobrom raspoloženju. Svjesni smo težine današnje utakmice koju vidimo kao posljednju priliku za bijeg iz opasne zone i priključak sredini tabele,“ istako je kapiten Mladosti, Aleksandar Vasić, te dodao:

„Imali smo priliku igrati protiv Leotara na početku sezone, tada su se pokazali kao dobra ekipa, a sigurno je da je ovo i njima presudna utakmica pa očekujem da danas neće mnogo kalkulisati odnosno da će krenuti na sve ili ništa.“

Kartoniranih i povrijeđenih igrača u timu Mladosti ovog puta nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.