"25 godina zajedno. Hvala!"

NK Čelik čestitao 25. rođendan Robijašima

Edmir Škorić

Navijači Čelika, popularni Robijaši, slave danas 25. rođendan. Nogometaši njihovog kluba počastili su ih dobrom igrom i visokom pobjedom.

Čelik je u 18. kolu BH Telecom Premijer lige BiH na Bilinom Polju ugostio Mladost iz Velike Obarske i na kraju uvjerljivo slavio rezultatom 4:1.

Robijaši su napravili pravi spektakl na tribinama, dok su im igrači čestitali dobrom igrom i u čast njihovog rođendana prije utakmice su nosili prikladne crne majice na kojima je pisalo: "25 godina zajedno. Hvala!". 

Sve u svemu, Zeničani mogu biti sretni zbog današnjeg dana, te priželjkivati nastavak dobrih igara i na proljeće. Svi u klubu, zajedno s navijačima, sanjaju Evropu. Zasad je to dalkeo, no nikada se ne zna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.