Branislav Krunić potvrdio:

Stokić u Južnoj Koreji, Raspudić u Singapuru

Kako je prethodnih dana najavio naš portal, Joco Stokić i Boris Raspudić otputovali su na završne pregovore put daleke Azije.

Trener Dragan Jović u izjavi za SportSport.ba u petak je najavio odlazak Raspudića u Signapur, dok je njegovim stopama krenuo i Joco Stokić, koji je otputovao na pregovore u Južnu Koreju.

"Boris Raspudić otputovao je u Singapur, a Joco Stokić u Južnu Koreju. Tamo pregovaraju sa novim klubovima," kratko je prokomentarisao sportski direktor Borca Branislav Krunić.

Odlazak Raspudića i Stokića trebao bi popraviti lošu finansijsku situaciju u banjalučkom premijerligašu koji je tek u minulom kolu ispustio lidersku poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.