Pojačanje za Bayern

Sjajni Kolumbijac stiže u Minhen

Midhat Šljivak

Evropski i njemački prvak, ekipa minhenskog Bayerna, želi u svoj redove dovesti kolumbijskog fudbalera iz redova Fiorentine Juana Cuardada.

Prema navodima TalkSporta, Bayern je ozbiljno zainteresovan za usluge Juana Cuardada, te će navodno u januaru poslati ponudu Fiorentini za ovog fantastičnog fudbalera.

Ranije je interes za Cuardada pokazivao i Arsenal, koji je također želio vidjeti Kolumbijca u svom klubu, ali TalkSport tvrdi kako je Bayern vjerovatno naredno odredište za 25-godišnjeg fudbalera.

Cuadrado i u ovoj sezoni zaista fantastičan u dresu Viola. U 14 odigranih utakmica je postigao četiri gola, te je upisao četiri asistencije. Njegova trenutna vrijednost je 25  miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.