Mladost dočekuje Olimpic

Jevtić: Prekinuti niz Olimpica

Adnan Beganović

U posljednjem 19. kolu jesenjeg dijela Premijer lige fudbaleri Mladosti će na domaćem terenu snage odmjeriti sa Olimpicom.

Mladost je u seriji loših rezultata, a u goste im na kraju ove jeseni dolazi Olimpic, jedina ekipa koja nije doživjela gostujući poraz. 


"Bit će teško u ovom susretu, jer Olimpic je pokazao da se radi o izuzetno dobrom timu. Pobjedom protiv Borca su pokazali da njihovi dobri rezultati nisu plod slučajnosti", rekao je vezist Miroslav Jevtić i dodao: 


"Ipak, svakoj seriji jednom dođe kraj i vjerujem da ćemo mi prekinuti dobru seriju rezultata Olimpica. Nisu bez mana i mi ćemo njihove nedostatke pokušati da iskoristimo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.