Najbolji igrač Nigerije upozorava

"BiH nam je teži protivnik od Argentine"

Prva zvijezda fudbalske reprezentacije Nigerije John Obi Mikel smatra kako će njegovoj reprezentaciji na SP u Brazilu biti teže igrati protiv BiH i Irana nego protiv Argentine.

"Argentinci su favoriti, ali protiv BiH i Irana će nam biti dosta teže. U te utakmice ćemo ući ozbiljno i sa željom da slavimo pobjede", rekao je Mikel koji je siguran u plasman u osminu finala.

"Sve reprezentacije na SP imaju isti san, a to je otići do samog kraja. Idemo na pobjedu protiv Irana jer je prva utakmica na ovakvim takmičenjima vrlo bitna".

"Tako će biti i s ostalim susretima. Siguran sam da ćemo proći grupnu fazu", rekao je najbolji igrač Nigerije. 

Igrač Chelseaja će u Brazilu imati veliki motiv da se pokaže u pravom svijetlu nakon što je prethodni Mundijal u Južnoj Africi preskočio zbog povrede. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.