Nakon oružane pljačke

FK Mladost: Markoviću su zatvorena vrata našeg kluba

Edmir Škorić

U Fudbalskom klubu Mladost iz Velike Obarske šokirani su nakon vijesti da je njihov donedavni nogometaš Vlado Marković (29) uhapšen zbog oružanih pljački.

Podsjećamo da je Marković, koji je svojevremeno igrao i za Čelik, te Borac, zajedno sa Veliborom Zejakom (23) i Goranom Petrovićem (21) uhapšenih zbog više oružanih pljački.

Oni su u nedjelju navečer privedeni nakon što su opljačkali "Zim-Trade" u Ljejenči kod Bijeljine. 

"Vlado Markovioć od prije 20 dana nije igrač FK Mladost. Istina, ostavili smo otvoreno pitanje nastavka saradnje s njim, no nakon ovog incidenta, odlučili smo da uopšte ne razgovaramo na temi potpisivanja novog ugovora. Informacija je tačna, izvršio je oružanu pljačku. Prije dva dana sam stigao s puta i ta vijest me dočekala. Odmah sam provjerio tačnost iste, i pokazalo se da je zaista to uradio", rekao je predsjednik Mladosti Borko Blagojević za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.