Direktor Bavaraca vjeruje u nove sportske uspjehe

Rummenigge ima jednu želju za 2014., a ona nije sportska

Bayern Minhen u subotu je slavio protiv Raja Casablance rezultatom 2:0 u okviru finala Svjetskog klupskog prvenstva u fudbalu. 

Bavarci su tako osvojili i peti trofej u 2013. godini. Nakon Bundeslige, DFB Kupa, Lige prvaka, Superkupa Evrope, došao je i trofej Svjetskog prvenstva za klubove. Direktor bavarskog diva, Karl-Heinz Rummenigge istakao je kako godina nije mogla biti bolja. 

"Iza nas je zaista spektakularna godina. Klub slavi 113 godišnjicu i trebalo nam je 113 godina da donesemo svih pet trofeja u klub. Imam samo jednu želju u narednoj godini, a ona nema veze sa sportom. Nisam zabrinut za igre. Znam da ćemo igrati odlično i naredne godine. Moja želja je da slučaj Ulija Hoenessa prođe bez posljedica," rekao je Rummenigge.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.