Sergio Rodriguez produžio ugovor s Realom

Jedan od najboljih košarkaša madridskog Reala u posljednjih nekoliko sezona Sergio Rodriguez produžio je ugovor s ovim klubom na još četiri sezone. 

Sjajni playmaker Kraljevskog kluba ostat će u Madridu do 2019. godine pod znatno boljim uslovima od onih koje je imao prema važećem ugovoru. 

Rodriguez je igrama ove sezone (13,2 poena i 5,3 asistencija u prosjeku) natjerao čelnike kluba da se osiguraju za budućnost i vežu "Riđobradog" za svoj klub na štu duže vrijeme. 

Dijete Estudiantesa igrao je nekoliko sezona i u NBA ligi za Portland, Sacramento i NY Knickse, a u Madrid je stigao prije četiri godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.