Rođeni jači u odbrani

Škaljić napustio Željezničar, najbliži povratku u Velež

Asim Škaljić okončao je danas epizodu u Željezničaru. Iako je ljetos došao kao pojačanje u zadnjoj liniji, Škaljić je jesen, najviše zahvaljujući povredi ruke, proveo van terena.

Odlučio je napustiti Grbavicu, a konačan dogovor sa čelnicima Željezničara postigao je danas. Škaljić će se gotovo sigurno vratiti u matični Velež iz kojeg je prije tri godine prešao u sarajevski Olimpic odakle je i dospio u redove aktualnog prvaka BiH.

Iskusni defanzivac prije nekoliko dana sastao se sa čelnim ljudima mostarskog kluba kada je načelno dogovorio uslove svog novog ugovora sa Rođenima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.