Novosti iz Veleža

Jovan Blagojević potpisao do juna 2015. godine

Dojučerašnji vezni igrač srbijanskog prvoligaša Sinđelića iz Beograda, zadovoljio je ukuse stručnog štaba Veleža i potpisao ugovor sa Rođenima koji će važiti do juna 2015. godine, saopšteno je iz FK Velež.

„Drago mi je da sam potpisao za Velež. Mislim da je suvišno govoriti o kakvom klubu se radi i njegovoj tradiciji, to je poznata stvar i van granica BiH," izjavio je Blagojević, te dodao:

"Ljudi u klubu su me od prvog dana lijepo primili i zaista se ugodno osjećam u Veležovom dresu. Želim da svojom igrom doprinesem da u predstojećoj polusezoni ostvarimo postavljene ciljeve."

Blagojević je u današnjem trijumfu nad Igmanom iz Konjica bio dvostruki strijelac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.