Test u Bijelom Polju

Rudar Kakanj bolji od konjičkog Igmana

Rudar iz Kaknja od sutra će boraviti u Makarskoj gdje će hvatati zalet za proljetni dio sezone, a na putu do jadranske obale stigli su danas u Bijelom Polju odigrati prijateljsku utakmicu protiv Igmana iz Konjica.

Duel članova Prve lige FBiH pripao je Kakanjcima koji su trijumfovali rezultatom 3:1. Rudar je na samom staru poveo pogotkom Kulovića, a na 2:0 sredinom prvog poluvremena povećao je novajlija Hrelja.

U nastavku Igman nakon pogođene prečke i stative uspijeva smanjiti rezultat preko Bajrića koji je bio precizan sa bijele tačke. Konačnih 3:1 u samom finišu postavio je Turudija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.