Trener Sarajeva pred Čelik

Jarni: Nedostajat će nam navijači, ali to je dodatni motiv

Sarajevo skraćeni proljetni dio sezone u Premijer ligi otvara gostovanjem na Bilinom polju u Zenici. Bordo tim gostovanje kod ljutog rivala dočekuje kompletan, a trener Robert Jarni veliki je optimista pred ovu utakmicu.

„Pobjeda je imperativ. Proljeće želimo otvoriti pobjedom i bodovima. Titula je također imperativ, to ne krijemo. Za mene to ne predstavlja nikakav pritisak,“ kazao je Jarni, te dodao:

„Mi smo na drugom mjestu na tabeli i pritiska ne može biti sve dok sa liderske pozicije ne skinemo Željezničar. Dobra stvar je što smo kompletni pred ovaj meč. Iza nas su kvalitetne pripreme, svi igrači su spremni, a povreda i kartona nema.“

Trener Sarajeva prokomentarisao je i podatak da će on i njegovi ljubimci ostati uskraćeni za podršku navijača sa tribina Bilinog polja.

„Navijači će nam nedostajati, ali ćemo zbog njih igrati sa još većim motivom,“ zaključio je Jarni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.