Anthony Davis doživio novu povredu

Najbolji košarkaš New Orleans Pelicansa Anthony Davis doživio je novu povredu zbog koje će neko vrijeme biti van parketa. 

Nakon što je u decembru zbog povrede propustio sedam utakmica, krilni centar Pelicabsa je sinoć u porazu od Dallasa 89:108 doživio nezgodnu povredu ramena. 

"Kada igrate jako kao AD, i svako veče dajete maksimum, mora biti udaraca i modrica. Možda je ništa, možda je povreda za nekoliko dana odmora. Vidjećemo šta će reći ljekari", rekao je trener New Orleansa Monty Williams. 

Odlični 20-godišnji košarkaš momčadi iz Louisijane ove sezone ima prosjek od 20 poena i 10 skokova po utakmici i glavni je igrač svog tima koji je trenutno na 12. mjestu Zapadne konferencije sa omjerom 23-34. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.