Kapiten Veleža

Kodro: Nismo bez šansi na Otoci

Kapiten Veleža Mustafa Kodro kazao je da se raduje nastavku prvenstva u Premijer ligi BiH. Rođeni će nakon kvalitetnih priprema u Mostaru i Baru proljeće otvoriti na Otoci utakmicom protiv Olimpica.

„Dobro smo odradili pripreme i spremni dočekujemo nastavak prvenstva. Najvažnije je da su nas zaobišle povrede. Pod tim ne mislim mna ove sitne povrede koje su se dešavale. Radujemo se početku proljeća,“ kazao je Kodro, te najavio sutrašnji meč.

„Olimpik nije naivan protivnik. Kvalitetno su se pojačali tokom zime. Mi još uvijek nismo radili analize njihovog novog tima i igre, ali ćemo do utakmice i to odraditi. Što se tiče nas, mi smo spremni, nadam se da ćemo imati i publiku na našoj strani. Nismo bez šansi i nećemo se predati pred Otoku.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.