Zbog novonastale situacije probijen rok

Protiv Jedinstva otvaranje sjeverne tribine Tušnja?!

Stolice na sjevernoj tribini stadiona Tušanj nisu postavljene do 5. marta kako je svojevremeno obećano na sastanku u Općini Tuzla na kojem je prisustvovala delegacija Slobode i delegacija općinske administracije.

Obećanje nije ispunjeno zbog novonastale situacije u Tuzlanskom kantonu i Općini Tuzla, odnosno činjenice da su zgrade tih institucija vlasti zapaljene u demonstracijama 7. februara.

Prema saznanjima do kojih smo došli sjeverna tribina stadiona Tušanj bit će otvorena u 5. kolu kada se igra derbi sa bihaćkim Jedinstvom. Naime, Sloboda je u subotu domaćin Mladosti iz Doboja kod Kaknja, a onda slijede za Tuzlake dva gostovanja u Čapljini i Lukavcu.

U tom razdoblju bi se trebale postaviti stolice na sjever kako bi Sloboda imala veliku podršku sa tribina u najznačajnijoj utakmici proljetnog dijela prvenstva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.