Igman iznenadio Jedinstvo

Hubana: I da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo

Najprijatnije iznenađenje u Prvoj ligi FBiH jučer je priredio tim Igmana iz Konjica. Konjičani su u Bihaću otknuli bod lideru Jedinstvu i Slobodu, koja je pobijedila Mladost tako približili na tri boda. 

U čudnoj utakmici u kojoj su do 85. minuta imali rezultatski zaostatak, a u nadoknadi izgubljenog vremena i rezultatsku prednost, Konjičani su bili ravnopravan protivnik favorizovanom lideru.

„Još pri rezultatu 0:0 smo trebali postići pogodak i povesti jer smo napravili dvije odlične prilike. Kasnije smo jeftino primili pogodak, a pet, šest minuta prije kraja smo izjednačili. U posljednjim minutima smo poveli, a pobjedu smo ispustili u nadoknadi vremena,“ kaže Đenan Hubana, jedan od najboljih igrača Igmana na jučašnjoj utakmici, te dodaje:

„I da smo pobijedili ne bi bilo nezasluženo. Postavili smo se hrabro protiv jedne od najboljih ekipa u ligi i to nam se isplatilo. U timu su bila četiri igrača mlađa od 21 godine što daje dodatnu vrijednost ovom rezultatu. Sada je pred nama Bratstvo koje želimo pobijediti u Konjicu i tako se približiti opstanku.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.