Vraća se kapiten Vezira

Povreda koljena prošlost, Čurić spreman za Čelik

Kapiten Travnika Anel Čurić zbog neugodne povrede koljena propustio je uvodna tri kola proljetnog dijela u Premijer ligi. 

Jedan od najboljih igrača u timu koji od nedavno predvodi Osmo Bajrić počeo je trenirati sa ostatkom tima i konkurisat će već za naredni meč Vezira, kada će na Piroti gostovati Čelik.

„Utakmice protiv Čelika uvijek su kvalitetne i igraju se u dobroj atmosferi. Radujem se povratku na teren nakon pauze od tri utakmice,“ kaže Čurić, dodavši:

„Nije lijep osjećaj gledati utakmice sa tribina, hvala Bogu da sam konačno zdrav i spreman za igranje. Dobro smo otvorili proljetni dio, a posebno važna bila je pobjeda nad Širokim Brijegom. Bez obzira što smo još uvijek ugroženi siguran sam da ćemo opstati u društvu najboljih.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.