Igman gost u Gabeli

Obad: Ponoviti igru iz Bihaća

Hercgovački derbi na Podavali u Gabeli danas će igrati GOŠK i Igman iz Konjica. Iako petoplasirani domaćin ima ulogu favorita u Konjicu vjeruju u povoljan ishod po njih. 

„GOŠK ima prednost domaćeg terena, a i tabela kaže da su oni favoriti, ali mi danas u Gabelu dolazimo sa ciljem da ostvarimo pozitivan rezultat. U grčevitoj borbi za opstanak koju vodimo svaki bod je od velike važnosti za nas. Igramo dobro u proljetnom dijelu sezone, ali nas na posljednjem meču u Konjicu rezultat nije ispratio,“ kaže trener Igmana Adis Obad.

Mladi stručnjak vjeruje da njegov podmlađeni tim danas može ponoviti igru iz Bihaća kada su Konjičani iznenadili i otkinuli bod kod favorizovanog domaćina.

„Nadam se da će pristup biti kao i u Bihaću. Ako ponovimo igru sa stadiona Pod Borićima siguran sam da ćemo i danas ostvariti željeni rezultat,“ dodao je Obad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.