Mladost zadovoljna bodom

Jevrić: U Prijedoru smo ispunili cilj

Midhat Šljivak

Iako su ih mnogi otpisali iz borbe za opstanak sastav Mladosti je u prva četiri kola ovog proljeća pokazao da je realno da oni i sljedeće sezonu budu član elite. 

"Mi smo i prije gostovanja Rudaru rekli da želimo osvojiti najmanje jedan bod i cilj smo ostvarili. Da smo bili malo hrabriji možda smo mogli i do sva tri boda, ali dobro je i ovako", istakao je trener Mladosti Dušan Jevrić.

Trener tima iz Velike Obarske smatra da je i opstanak u ligi veoma realan za njegov tim.

"Sad je opstanak daleko realniji i vjerujem da ćemo u narednim utakmicama sakupiti dovoljan broj bodova, koji će nam garantovati da ćemo i sljedeće sezone igrati u društvu Borca, Sarajeva i Željezničara", rekao je trener Dušan Jevrić.

Mladost u narednom kolu dočekuje ekipu Zvijezde iz Gradačca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.