Trener Mladosti priželjkuje iznenađenje

Jevrić: Bit će interesantno i neizvjesno u Mostaru

Sa rezultatskim zaostatkom od jednog pogotka tim Mladosti iz Velike Obarske zaputio se ka Mostaru. Tamo će tražiti iznenađenje u duelu sa favorizovanim Zrinjskim. 

Trener Dušan Jevrić bez obzira na negativan rezultat prve utakmice vjeruje u povoljan ishod Pod Bijelim brijegom.

"Zrinjski ima prednost i ulogu favorita, ali znate da mi ovog proljeća igramo dobro na gostujućem terenu tako da ćemo i sutra pokušati prikazati dobru igru i iznenaditi domaćina. Kada smo motivisani, a ja sam siguran da ovog puta jesmo mi svakome možemo pomrsiti račune. Siguran sam da će sutra biti interesantno i neizvjesno,“ kaže Jevrić.

Veliki problem za ovog stručnjaka predstavlja podatak da zimska pojačanja Mladosti u ovom takmičenju nemaju pravo nastupa.

„Generalno imamo taj problem u Kupu jer Zečević, Savić i Ristić nemaju pravo nastupa. Osim toga zbog kartona će pauzirati i Mazić. Ima tu i par mladih, poveli smo malu, ali odabranu četu,“ dodao je Jevrić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.