Vukovi pred Široki

Rizvanović priželjkuje rani gol Olimpica

Fudbaler Olimpica Mirza Rizvanović bez obzira na rezultatski zaostatak od dva pogotka sa Pecare nada se prolasku Olimpica u narednu fazu takmičenja. 

Vukovi će biti oslabljeni za kapitena Muharemovića i mladog Gojaka.

„Kapiten i Gojak će nam nedostajati, ali koga nema bez njega možemo i moramo. Teška utakmica bez ikakve sumnje, protivnik sa prednošću od dva pogotka i u pravoj formi,“ kaže Rizvanović, te dodaje:

„Ne predajemo se, imamo kvalitet i kada smo raspoloženi možemo pobijediti svakoga pa i Široki Brijeg. Uz pravo zalaganje svih igrača sigurno možemo iznenaditi. Jako je važno povesti na vrijeme, iako nećemo ići grlom u jagode jer bi to bilo preriskantno protiv tima kakav je Široki Brijeg.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.