Velež ispao iz Kupa

Jusufbegović: Tražio sam da se ne povlačimo, ali...

Edmir Škorić

Nedim Jusufbegović, trener Veleža, žali što njegova ekipa nije uspjela da izbori polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Velež nije iskoristio prednost domaćeg terena i ostvario pobjedu kojom bi izbacio Čelik. Imali su Rođeni vodstvo na poluvremenu, ali su Zeničani u nastavku postigli gol koji ih je odveo u završnicu Kupa.

"Bila je izjednačena utakmica. Mislim da smo imali za nijansu više od igre, posebno u prvom poluvremenu, ali igrači u drugom poluvremenu nisu reagovali onako kako sam na poluvremenu zahtijevao", rekao je Jusufbegović nakon utakmice, dodavši:

"Tražio sam da nastavimo napadati i da se ne povlačimo, ali smo pod velikim pritiskomm podlegli i iz grešaka primili gol. Kasnije se nismo uspjeli  vratiti. Čelik je prošao dalje i čestitam im na tome".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.