Trener Igmana pred Budućnost

Obad: Interesuje nas samo trijumf

Trijumf nad GOŠK-om u hercegovačkom derbiju dao je krila Igmanu iz Konjica koji u vikendu pred nama u jednoj od najvažnijih utakmica sezone dočekuje Budućnost iz Banovića.

„Pritisak je mnogo manji nego uoči GOŠK-a, ali je i ovaj meč od velike važnosti za nas. Interesuje nas samo trijumf i sve ćemo učiniti što je u našoj moći kako bismo do njega i došli,“ kaže trener tima iz Konjica, Adis Obad.

„Atmosfera u timu je nakon pobjede u Gabeli dosta dobra, momci su spremni i svi se nadamo novim bodovima. Budućnost nije klub iz vrha tabele, ali je sigurno ekipa za respekt. I njima je ovaj meč od velike važnosti,“ dodao je Obad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.