Fudbaler Mladosti

Čišić: Ubijeđeni smo u pobjedu protiv Bratstva

Mladost će u ovom kolu Prve lige FBiH imati težak zadatak pred sobom, kada će na svom stadionu ugostiti gračaničko Bratstvo. 

Ekipi iz Doboja kod Kaknja ovo je možda i jedna od posljednjih prilika da uhvate ''voz za opstanak''. U proljetnom dijelu još uvijek nisu upisali tri boda i danas se nalaze pod imperativom pobjede.

"Imali smo težak raspored na početku sezone i sigurno da danas moramo dati sve od sebe da upišemo prvu 'tricu'. Znamo da nas očekuje tvrda utakmica protiv nezgodnog protivnika koji je jedan od konkurenata za ulazak u viši rang, međutim mi nemamo više šta čekati i ubijeđeni smo u našu pobjedu. Nadam se da će suđenje biti na nivou za razliku od prethodnih utakmica, pogotovu onoj u Bihaću, te da će na kraju naša ekipa slaviti i ostati u utrci za opstanak", izjavio je za SportSport.ba igrač Mladosti, Mersudin Čišija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.