Igman bije jednu od ključnih bitaka

Džumhur: Možemo pobijediti Rudar

Poraz od Podgrmeča u prošlom kolu pokvario je ukupan dojam kada su u pitanju igre i rezultati Igmana u proljetnom dijelu sezone. 

Naredni mečtim iz Konjica igrat će pred svojim navijačima, a protivnik će biti Rudar iz Kaknja.

„Ja sam optimista i smatram da možemo pobijediti bez obzira što je Rudar jedna od najkvalitetnijih ekipa u ovoj ligi. Imaju iskusne i kvalitetne igrače, ali i nama su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak,“ kaže prvi asistent trenera Adisa Obada, Džemal Džumhur.

„Sve je na igračima, ukoliko ponove pristup kakav je bio na utakmici protiv Budućnosti, odnosno u Gabeli i Bihaću sigurno možemo do cilja. Zbog povrede u timu neće biti Sultanića što je hendikep za nas, ali ko hgod da zaigra umjesto njega siguran sam da će ga dostojno zamijeniti,“ dodao je Džumhur.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti