Predsjednik Real Madrida od igrača očekuje sve trofeje

Perez: Vrijeme je za prvi trofej ove sezone

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez rekao je da je vrijeme za prvi trofej ove sezone, a prva prilika je finale Kupa kralja protiv Barcelone na Mestalli.

"Morate da date sve od sebe u narednim mečevima do kraja sezone. U igri smo za svaki trofej i vratili smo se u dobru formu", kaže prvi čovjek Kraljevskog kluba.

"Veoma smo blizu uspjeha, trofeji nam kucaju na vrata, a mi samo treba da ih otvorimo", istakao je Florentino Perez.

Real Madrid je u utrci za sve trofeje ove sezone. U finalu Kupa igra protiv Barcelone, u polufinalu Lige prvaka protiv Bayerna, dok je u Primeri trenutno drugi sa tri boda manje od gradskog rivala Atletica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.