Protivnik Zmajeva produžio ugovor sa selektorom

Marc Wilmots još četiri godine na klupi Belgije

Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Marc Wilmots produžio je ugovor s fudbalskim savezom Belgije na još četiri godine, pa će ostati na klupi Crvenih đavola do 2018. godine.

"Dogovoren je produžetak saradnje i Wilmots će voditi nacionalni tim u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 2016. i prvenstvo svijeta 2018. godine", objavio je  Fudbalskog saveza Belgije.

Reprezentacija Belgije nalazi se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine u grupi zajedno s našom reprezentacijom.

Wilmots na raspolaganju ima jednu od najboljih reprezentacija na svijetu od koje se očekuje da u narednih pet, šest godina ostvari neki veliki rezultat na evropskoj ili svjetskoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.