Mirza Čejvanović, fudbaler Radničkog

"Bod iz Gabele vrijedit će samo ako pobijedimo Budućnost"

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca predvođeni trenerom Darkom Vojvodićem, već šest utakmica zaredom ne znaju za pobjedu. 

U neizvjesnoj borbi za opstanak, Lukavčani nakon remija u Gabeli (0:0) zauzimaju 11. poziciju koja im obećava igranje prvoligaškog nogometa i naredne sezone.

„Ovaj bod nam je dobro došao, jer smo dosta oslabljeni otputovali u Gabelu. Sada nam slijedi najbitnija utakmica protiv Budućnosti iz Banovića i ako pobijedimo, tek onda će ovaj bod doći do izražaja“, kazao je za SportSport.ba defanzivac Radničkog Mirza Čejvanović.

Do kraja sezone u Prvoj ligi Federacije BiH ostalo je još sedam kola, a Čejvanović vjeruje da će njegov tim izboriti opstanak u ligi.

„Što se tiče opstanka u ligi, mislim da to neće doći u pitanje. Imamo dobru ekipu, a i sam Radnički kao klub, pa i navijači, zaslužuju da i naredne sezone igramo u ovom rangu“, dodao je ovaj 29-godišnji fudbaler koji je prošle sezone nosio dres tuzlanske Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.