Inter želi da proda Handanoviča

Edmir Škorić

Milanski Inter je spreman da ovog ljeta proda slovenskog golmana Samira Handanoviča.

Slovenski čuvar mreže je bio sjajan na golu Udinesea, no u Interu nisu baš toliko zadovoljni njegovim nastupima i zato ga planiraju prodati.

Tuttosport javlja da su čelnici Intera spremni Handanovića prodati za 20 miliona eura na kraju sezone, odnosno nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu.

Isti izvor navodi kako su Atletico Madrid, Monaco, Chelsea i Manchester City pokazali interes za 29-godišnjeg golmana. U Interu vjeruju da bi prava zamjena bio mladi talentirani golman Francesco Bardi, koji je trenutno posuđen Livornu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.