Foto: EPA

Kraljevi žele Suareza

Real prodaje Benzemu kako bi doveo Suareza

Midhat Šljivak

Madridski Real, spreman je prodati francuskog napadača Karima Benzemu, kako bi u svoje redove doveo urugvajskog napadača Luisa Suareza.

Prema navodima britanskog Daily Expressa, Real je ponovo pokazao interes za urugvajskog velemajstora, koji je postigao 30 golova u 30 utakmica u Premiershipu ove sezone. 

Kako bi Suarez dobio što više prostora u napadu Kraljeva, rukovodstvo madridskog tima želi osloboditi prostor  prodajom francuskog napadača Karima Benzeme, koji je trenutno prvi napadača tima.

Navodno bi Real mogao ponovo srušiti rekord u transferima, ali teško da će Redsi pristati na bilo kakvu ponudu Kraljeva za fantastičnog Urugvajca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.