Rafael Nadal nakon nešto slabijih rezultata

"Kada god izađem na teren svjestan sam da mogu izgubiti"

Prvi igrač svijeta, Rafael Nadal ima priliku da se brzo oporavi od poraza u Monte Carlu. Španac će krenuti po svoju devetu titulu na ATP Mastersu u Barceloni. 

U Monte Carlu je Nadal izgubio od Davida Ferrera u četvrtfinalu, što je njegov najlošiji rezultat na tom turniru još od 2003. godine. Španac je priznao da mu je pouzdanje poljuljano nakon nešto lošijih partija u važnim mečevima. 

"Mislim da je početak sezone bio dobar, ali sam imao manjak samopouzdanja u nekim duelima. Svi moji rivali su jako opasni protivnici. Svaki od njih. Svaki put kada izađem na teren svjestan sam da mogu izgubiti," riječi su Nadala. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.