Mešanović interesantan susjedima

Hajduk i Vojvodina žele Jasmina Mešanovića

Midhat Šljivak

Splitski Hajduk i novosadska Vojvodina, zainteresovani su za dovođenje mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Jasmina Mešanovića.

Sjajne igre Mešanovića u dresu reprezentacije i zeničkog Čelika pobudile su interes mnogobrojnih ekipa, među kojima su Hajduk i Vojvodina. 

Skauti ovih ekipa su u nekoliko navrata ove sezone gledali Mešanovića u susretima Premijer lige Bosne i Hercegovine, a priliku da ga pogledaju imaće i na sutrašnjoj utakmici finala Kupa protiv ekipe Sarajeva.

Mešanoviću ugovor s ekipom Čelika ističe na kraju ove sezone, te će naš mladi reprezentativac vjerovatno karijeru nastaviti u Splitu ili Novom Sadu. 

Mladi napadača je u prvenstvu Bosne i Hercegovine postigao devet pogodaka, a u Kupu je pogodio tri puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.