Gojak odlazi u Dinamo?

Nezvanično: Amer Gojak iz Olimpica u Dinamo

Midhat Šljivak

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak, uskoro bi mogao postati novi igrač Dinama, saznaje SportSport.ba

Prema saznanjima našeg portala, dogovor između Dinama i ekipe Olimpica, čiji dres trenutno nosi ovaj mladi fudbaler, je postignut, a kako saznajemo, transfer bi ukoliko ne dođe do nekih nepredviđenih okolnosti, zvanično trebao biti realizovan u toku naredne sedmice.

Gojak će tako najvjerovatnije u narednoj sedmici potpisati ugovor s prvakom Hrvatske, a timu s Maksimira će se pridružiti u januaru naredne godine.

Mladi fudbaler je ove sezone odigrao sedam utakmica za Olimpic u prvenstvu Bosne i Hercegovine, a postigao je dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.